Testreszabható menürendszer és munkalap funkciók, piacon egyedülálló funkciók érkeztek rendszerünkbe, amivel még jobban vállalkozásához igazíthatja rendszerünket!

Szerviz X v6.7.9-as verziójának újításai az előző verzióhoz képest:

  • Átszerkeszthető bal oldali menü, a Beállítások / Bal oldali menü testreszabása opcióval személyre szabható rendszerünk menürendszere, így eltüntethető, átnevezhető és átrendezhetőek a menüpontok. Ha szeretné egyszer beállítja, majd még kényelmesebb a felhasználás. Ezt funkciót egyedül a mi rendszerünk tudja a piacon lévő szoftverek közül!
  • A munkalapon megjelenített funkciók is ki/be kapcsolhatóak. Például ha nem szeretné a gumi dot megadás opciót, egyszerűen kikapcsolhatja! Ehhez csak egy munkalapon admin felhasználóként felül kell kattintania a Megjelenítési beállítások gombra. Ezután választhat Egyszerű (csak a legszükségesebb funkciók maradnak), Professzionális (minden funkció látszik) és Egyéni (szabadon bepipálhatja milyen funkciót szeretne látni) lehetőségek közül. Ezután munkalapja még teshezállóbb lesz. Ezt a testreszabási lehetőséget csak a mi rendszerünk nyújtja!


Rendszerünk felépítésének köszönhetően, a felsorolt újításokat minden ügyfelünk azonnal megkapja, ráadásul ehhez az ügyfeleinknek semmit sem kell telepítenie, minden automatikusan történik. A frissítésről a rendszer a szervizprogramon belül is értesíti felhasználóit. A SzervizX.hu egy webes rendszer, amely folyamatosan fejlődik, ennek köszönhetően telepítés nélkül elérhető bármely számítógépről.