Vonalkód a munkalapon és mobilos vonlakód olvasás!

Még egyszerűbb használat mobiltelefonról! Rendszerünk új v5.1-es verziójában immár a nyomtatott munkalapra rákerül egy vonalkód is. Ezt a vonalkódot ha asztali számítógépről vagy laptopról olvassa be, kézi vonalkód olvasóval a rendszer azonnal a munkalapra viszi Önt! Azonban a szervizszofterek közül egyedülálló módon, akár a mobiltelefonja vagy tablet PC-je kameráját is használhatja vonalkód olvasásra! Ha a nyomtatott munkalapon található vonalkódot olvassa be, akkor mobiltelefonról is elérheti a munkalapot! Gondoljon csak bele kinyomtatja a munkalapot, beteszi a javítás alatt álló gépjárműbe, és ha hirtelen a telefonján keresztül akar valamit gyorsan beleírni a munkalapba, csak előveszi telefonját 1-2 másodperc alatt beolvassa a vonalkódot és már a munkalapon is van! Ezzel időt spórolunk Önnek, hogy még egyszerűbb legyen a munkamenete! A logónk is megújult!

Természetesen mivel felhő alapú alkalmazás vagyunk, ez a fejlesztés minden ügyfelünk számára azonnal telepítés nélkül elérhető! Fejlődésünk töretlen, hamarosan ismét új funkciókkal jelentkezünk!

Kérdésed van?

Szeretnéd a SzervizX-et kipróbálni?

Telefonszámunk

+36-70/557-0027 hétköznap és szombaton 8-20 óra között

Ha kérdésed van, vagy szeretnél a szervízprogramunkkal dolgozni, hívj minket telefonszámunkon, vagy írj nekünk emailt! Ráadásul ha szeretnéd kipróbálni a SzervizX-et, 30 napig ingyen megteheted.